Multiwan not working

Help me please:
NethServer Version: 7.9.2009
Module: Multiwan
Tenho a seguinte configuracao de rede:
ETH0 → Green
ETH1 → Red1
ETH2 → Red2 PPPoE

If just one link is on air all of it works fine, but at the time of activating the second link the firewall starts to dropping the connections on the door 8080 that in case is the door of my web proxy.

Apr 23 15:14:56 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10091 DF PROTO=TCP SPT=61113 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:14:56 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10092 DF PROTO=TCP SPT=61114 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:14:58 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10136 DF PROTO=TCP SPT=61112 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:14:59 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10143 DF PROTO=TCP SPT=61113 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:14:59 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10144 DF PROTO=TCP SPT=61114 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:15:03 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10205 DF PROTO=TCP SPT=61115 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:15:04 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10210 DF PROTO=TCP SPT=61116 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:15:04 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10220 DF PROTO=TCP SPT=61117 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:15:07 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10250 DF PROTO=TCP SPT=61115 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:15:07 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10251 DF PROTO=TCP SPT=61116 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0
Apr 23 15:15:07 server kernel: Shorewall:net2fw:DROP:IN=eth1 OUT= MAC=5a:f0:24:e7:4a:19:74:e6:e2:d2:8b:0e:08:00 SRC=192.168.0.119 DST=192.168.0.200 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=128 ID=10261 DF PROTO=TCP SPT=61117 DPT=8080 WINDOW=8192 RES=0x00 SYN URGP=0

Do you run squid proxy on port 8080?

Does it work when you restart squid after activating the second link?

systemctl restart squid

Do you use VLANs?

I need it to work on port 8080.
It randomly stops working.
The problem goes away if I restart the network with systemctl restart network.
I don’t use VLANs.

Does your server7installation use realtek NICs?