Configuration backup download not working cockpit

Dear Team,

In cockpit browser configuration download in the backup, not working.

Thanks & Regards
Harish Aravilli

1 Like

Thank you for reporting!

I confirm that is not working with Firefox, but it works with Chrome.

@edoardo_spadoni could you take a look?

It seems a CSP issue only on FIrefox, if you open the console on your browser you can see the error in details. I’ll work on it for a solution. On Google Chrome works well.

console query:

API exec: system-backup/read
echo '{"action":"running-info"}' | /usr/bin/sudo /usr/libexec/nethserver/api/system-backup/read | jq API exec: system-backup/execute echo ‘{“action”:“download-backup-config”,“name”:“c06”}’ | /usr/bin/sudo /usr/libexec/nethserver/api/system-backup/execute | jq
API exec: system-backup/read
$ echo ‘{“action”:“running-info”}’ | /usr/bin/sudo /usr/libexec/nethserver/api/system-backup/read | jq

![Screenshot%20from%202019-10-04%2010-54-11|1x1]

1 Like

Basically Firefox implements CSP from other browsers.
This is a known Firefox bug, see:

Upstream Cockpit found a really ugly workaround.
We are investigating if we can apply the same fix.

The issue is opened: https://github.com/NethServer/dev/issues/5855 and the package will be in testing repo soon.

@HarishAravilli feel free to test the fix and tell us if it works. Thank you

1 Like

Now Iam unable to test ,please confirm once changes affected in new updates.Then i can use the service.
Thanks in Advance

The packages have been tested released. Everything will be soon available on all mirrors :slight_smile: